GoodGut

GoodGut és una empresa biotec dedicada al disseny de sistemes d’anàlisis i productes terapèutics pel suport al diagnòstic i al tractament de malalties digestives amb l’objectiu de preservar la salut digestiva, basat en un know-how que concep la microbiota intestinal com a  factor determinant pel desenvolupament de les malalties digestives.

GoodGut SL és una iniciativa de spin-off de l’Universitat de Girona (UdG) i de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) que centra la seva activitat en generar propietat industrial enfocada a dissenyar sistemes d’anàlisis i teràpies al suport diagnòstic i al tractament de malalties digestives. El principal objectiu de GoodGut és oferir instruments tecnològics que permetin obtenir un diagnòstic mèdic de malalties digestives més ràpid,  fiable i rendible que els mètodes existents. A la vegada, que proporcionar teràpies per millorar la qualitat de vida dels pacients amb salut digestiva compromesa.

El Know-how de GoodGut

La línia central a partir de la qual GoodGut genera propietat industrial és mitjançant l’estudi de la microbiota intestinal dels individus. Perquè GoodGut concep la microbiota intestinal com a factor determinant en el sistema immunitari de l’intestí i del desenvolupament de les malalties digestives. Aquest know-how específic que genera una oportunitat econòmica prové d’un equip emprenedor amb una destacada trajectòria investigadora i emprenedora. 

ampolles